Om meg

Har du lyst på en nettside for din bedrift, men kvier deg for å skulle gjøre det selv? Jeg har en master innen Informasjonssystemer fra UiA og trives godt med de tingene som du antakeligvis ikke liker så godt. Jeg hjelper deg fra en idé til et ferdig resultat.

Jeg hjelper deg å optimalisere innhold for nettet. Nettstedet designes ved hjelp av anerkjente maler som tilpasses. Det er en god del tekniske ting som må gjøres som å sette opp domene, webhotell og mer. Noe som tenkes på gjennom hele prosessen er at nettsiden skal være lett å fange opp for de som googler noe som har med din bedrift å gjøre.

For å lage nettstedet bruker jeg WordPress, et verktøy som så og si alle i bransjen bruker. Du trenger egentlig ikke kunne så mye om teknologi for å få hjelp av meg. Jeg snakker et språk som du forstår og prøver å gjøre ting så lett som mulig for deg.

Så fremt du setter av nok tid til prosjektet så kan jeg levere raskt. Jeg holder til i Kristiansand, men vi kan fint jobbe sammen over Teams eller liknende.